Kerstzangavond 24 december 21.30 uur

Wij nodigen jullie van harte uit op onze jaarlijkse kerstzangavond georganiseerd door de beide kerken (GK en GKV) uit Gees.

Het thema van de avond is “Kerstcadeau”.

Er is veel ruimte voor zang ,overdenking en ontmoeting. De begeleiding komt van “Chajim”, een koor uit Schoonebeek die een 8-tal liederen ten gehore zal brengen. De overdenking wordt verzorgd door Ds Nico Geertsema, en een aantal gemeenteleden van beide kerken vervullen de begeleiding eromheen.

De zangavond begint 24 december om 21.30 uur. De locatie is de Gereformeerde kerk aan de dorpsstraat 83  in Gees.

De deurcollecte is voor “Open Doors”, bestemming vervolgde christenen in Egypte en Syrië.

Na afloop is er ruimte voor ontmoeting en een drankje in “het pluspunt” ook aan de dorpsstraat 83 in Gees.

Komt allen!

Namens de kerstcommissie van de beide Geser kerken.